torstai 26. huhtikuuta 2012

Geordie Shore!

Tänään arvostellaan sarja nimeltä Geordie Shore!

Charlotte Letitia:
Mun lemppari! Ihanan pieni hyväsydäminen neiti, okei se on geordie ei se ikinä voi olla ihana, mut ihanin niihin muihin verrattuna! Niin rakastunut samassa talossa asuvaan Gary Beadleen. On tosi surullista kattoo kun sen sydän särkyy joka kerta (mut iteppä menee mukana) ja niin ihanaa kattoo kun sillä menee hyvin Garyn kanssa! Tykkään myös siitä miten se oli ainoo ihminen talosta joka oli Hollyn tukena 1 tuotantokaudella, kun muut pisti sitä niin alas.

Gary Beadle:

Viha/rakkaus mielipiteitä jakava, syötävän hyvännäkönen, naisia kaatava tämä upea geordie! Ahh, en yhtään syytä Charlottee sen ihastumisesta, mitäs on niin ihana! Mutta... mikä luonne, ei sitä kiinnosta vittuakaan ketään muuta ku se et se pääsee nussimaan ja et sen talon jätkät on sen vierel mahdollisesti auttamassa.

Vicky Pattinson:

Ugghhh!.... 
Todella kaunis ja seksikäs nainen, mut ei se sillä seksikkyydellä mitään tee (paitsi rääkkää jätkii) kun ei se käytä sitä edukseen " En pane ketään, mutta käytän lutkamaisia vaatteita" Kyllä, sen kuvan oon siitä saanu. 1 tuotantokauden aikana vihasin sitä yli kaiken, mut nyt oon ruvennu sietää sitä tos 2 tuottaris... jotenki! 

Holly Hagan:

Jotenki rakastan tota naista! Varmaan just siks ku kaikki vihaa sitä, sillon ku näin et sil oli ne punaset hiukset nii sain sillon idean itekki värjätä. Vaikka en oikeen tykänny sen angstailusta 1 tuotantokaudes nii toi sen munahaukkamaisuus 2 tuottaris on nii huvittavaa kateltavaa! Ihana söpö Holly!

Jay Gardner:

Inhoon! Koko olemusta, ulkonäköö, luonnetta KAIKKEE! Olin 1 tuotantokaudes viel ihan sujut sen hahmon kans mut nyt... emmä tiiä, tylsä, luulee olevansa isompi mitä se on. Se vaan on ja möllöttää tos toises tuottaris, paitsi sillon ku meinas käydä Gazin kimppuu ja sekoile Beccan kans. 

Sophie Kasaei:

Ihana persoona, ulkonäössä sinäänsä ei oo paljoa kehumista, mut sen luonne saa sen loistamaan sisältäpäin. Harmi vaan että otti tommosen mulkun poikaystäväkseen toisessa tuotantokaudessa! Sillä on aina niin hauskoja juttuja tossa sarjassa, mut ei silti pärjänny Charloten kans stand up koomikkoina. 

James Tindale:

Vähän liian lussu... Puhuu paljon muijien kaatamisesta mut ei pääse kenenkään pöksyihin koskaan paitsi sillon ku Holly raiskas sen..hahah! Tykkäsin tosi paljon siitä toisessa tuotantokaudessa kun se sano heti alussa että haluu tutustua talossa kanssa asuviin tyttöihin tällä kertaa vähän paremmin ja aidosti välitti kaikista.

Greg Lake:

Jätti sarjan ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, harmi koska oikeesti tykkäsin tästä hahmosta! En kyl tajuu miten noin kiltti ja ei niin kummosen näkönen jätkä sai läjäpäin numeroita aina naisilta baareissa? 

Rebecca Walker:

Geordie Shoren tuore liha, ilmestyi tokalla tuotantokaudella ja ite inhosin sitä todella paljon aluks, mutta kun kattelin pitemmälle sarjaa niin aloin tykästyä siihen. Aivan uskomaton vartalo (mulle kans kiitos!) Naamassa ei hirveesti kehumista kun sarjaa kattoo, toi kuva kylläkin todella söpö! 

Ricci Guarnaccio:

Tuoretta lihaa myös! Heti ovesta sisään astuttuaan roikkunu Vickyn kaulassa, jolla oli poikaystävä silloin ja Vicky meni mukana. Kyllä, pettämiseen saakka! En oo sen takia oikeen paljoa saanu irti tästä hahmosta.

Noniin, siinä on mun mielipide tämän ohjelman ihmisistä, kiitos!

-Sara-



perjantai 20. huhtikuuta 2012

Juna kulkee eteenpäin!

Hey My Amigos!

En oo taas vähään aikaan kirjotellu. Torstaina tuli sossumassit ja laskuihin meni paljon, mut myös shoppaillukki oon! Oon saanu ostettuu 2 paitaa, kahet legginsit, kaks lippistä, kahet stringit, 3 hiusvärii (viel 1 värinpoisto pitää ostaa), clipsipidennykset, kengät, säästöpossu, hajuvesi, huulirasva, lompakko, laukku, verkkosukkikset, kalenterin, kynän, Mirvalle lahjan, itseruskettavaa... 
Paljon kaikkee mitä en ees enää muista!

Mitäs te meinasitte olla vappuna? Meitsi ainaki pukeutuu keijuks! Eikä oo mistää siveellisimmästä päästä se mun asu :D Verkkosukkikset ja latex shortsit pääl vaa ;D
Ja mun tyttöset on sit kyttii! Jenna, Teresa ja Cia vartioi koffipuistoo sinä iltana, olkaa varuillanne! Ja joo, me ei todellakaa mennä mihkää kaivarii sillon, heihei vaan kaikille!

Kuntoilun puolesta oon ollu aika laiska tällä viikolla, maanantaina kävin Teresan ja Cian kans lenkillä, käveltii kontulast meltsii ja Teresa jatko siit metrol ku minä ja Cia mentii takasin kontulaa kävellen, sit illal tein viel mun kunto-ohjelman (sen minkä pystyin ilman laitteita) Tiistaina käytiin Teresan ja Cian kans lenkillä taas, käveltii kivikon metsä ympäri, eli joku 4km. Keskiviikkona en tehny mitää, koska keskityin shoppalee :D ja Eilenkään ei tullu tehtyy oikee mitää. Tänää olin aamulla sisäpyöräilemäs ja sen jälkee menin tekee mun kunto-ohjelman salille, eli 3 tuntii tuli salilla oltuu. Ja tänään Jennan ja Teresan kans viel kontulan uimahallin salille. Punnitsin itteni myös tänää, 64,7 eli ei taaskaan kauheesti oo painoo tippunu. Mut S koon legginsit menee jalkaan! 

Oltiin eilen Cian kaa kontulan uimahallin solariumis, oli tosi mukavat laitteet! Ja ei ahdistanu. Otin myös värinpoiston eilen siinä toivossa et voisin lauantaina värjää punasiks mut arvaappas vaan jäikö mustaa hiuksiin. No venaan sen 3 viikkoo et voin ottaa uuden värinpoiston ja sit voin TOIVOTTAVASTI värjää hiukset punasiks. 

Ihonhoito on jääny vähän laiskan puoleiseks mut silti oon aina sillon tällön sitä hoitanu. 
Itseruskettavaaki tuli eilen laitettuu, mut aamulla ei näkyny missää, no tänään laitan sitä rasvaa taas ja huomen taas suihkutettavaa. Ostin muuten uuden acnicyl creamin ku edellinen uhkas loppuu. Nii voi taas hyvin hoitaa ihoo. 

Janetteki tulee tänää Helsinkii käymää, toivottavasti kerkeen näkee sitä ennen ku meen sinne salille, tai sit nään sen sen jälkeen. 

Ei mulla muuta sen ihmeempää, hyvää sateista sisä?päivää!

Sara

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Liikaako?

Jokaisella meistä joskus tuntuu siltä et kaikki arkiset asiat, teot, sanomiset tuntuu joskus kauheen isolta taakalta kantaa ja jossain kohti sitä vaan romahtaa. Mut onko kukaan ajatellu ennen romahtamista keventää lastia?
Solmujen selvittämisessä menee aikaa, jos niitä ei saa auki ne pitää leikata. Sama pätee elämässä, jos et saa jotain asiaa selvitettyä, pitää se leikata pois elämästä. Muuten se tulee aina painaa mieltäs.
Huomasin ite tulevani tähän pisteeseen tänä aamuna ja helpotus oli kun sain asian selvitettyä, mut kaikki ei vielä oo selvää, eikä tässä auta muu kun odottelu.

Eilen pistin oikeen töpinäks liikunnan kannalta ja menin 2 tunnin salitreenin jälkeen sisäpyöräily tunnille! Lauantaina kelasin kans mennä sisäpyöräilee ja zumbaa. Tänään otan vaan sen 2 tunnin salitreenin. Punnitsin myös itteni eilen, 100g oli tullu lisäpainoo :( mut syytän siitä viikonloppua! torstaina olin juomassa ja perjantaina söin kebabbia, lauantaina taas juomassa, sunnuntaina söin karkkia ja maanantaina 2 jätskituuttii!! Hyi ku kuulostaa karmeelta. Mut kyllä ne ylimääräset lähtee ku nyt oikeesti vaan keskittyy tohon kuntoiluun! Mun lempivaiheet kuntoilus on just salitreeni, varsinkin crosstrainerilla treenaaminen, saa samalla kattoo telkkaria ja siinä se aika meneeki :)

                                            sain eilen maailman ihanimmat kengät, kiitos Samille!


Nyt pitää keksii laivalle vielä joku hieno kenkiin sopiva mekko ja laukku, mekon kankaat jo tiiän mut en yhtään tiiä minkälaisen mekon haluun ku kaikennäkösii malleja pyörii mun päässä! Onneks ei tuu mekko kalliiks mu mamma tekee sen mulle! Hiukset menee punasiks ja pidennykset ostan kans. Laskeskelin paljon mun hiuksiin menis rahaa nii 94,39e hahah pelkästää hiuksii! Kengät makso top10:is 35e. Enkä kadu hetkeekään niitten ostoo, se oli rakkautta ensisilmäyksel! Rusketusprosessiki kokonaan kesken, solkus oon käyny 2 kertaa ja itseruskettavaa menny jonki verran mut en silti oo mielestäni tarpeeks ruskee! Näkeehän sen noista jaloistaki. Paitsi et ne on kyl nykyää ruskeemmat.
Kädessä näkyy vähän paremmin.


Jaloista vähän epäselvä kuva.

Jos en pian pääse solkkuun niin alan masentuu! Hahah ennen en missään nimessä suostunu käymään semmosessa kopissa ahtaanpaikankammoni takia, mut se on hyvää terapiaa. 

Sunnuntaina onkin sitten ansaittu vapaapäivä ja mennää mutsin, Pekan, Iran ja Samin kans kattoo American Pie The Reunion! Pakko keksii joku terveellinen herkku sinne, etten taas tuhlaa treenien tulosta mässäämällä karkkii ja popparii. Ei kai tässä muuta.

Hyvää kevättä kaikille!

                                                                     -Sara-

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kevättä Rinnassa

Huaaah, taas tuli tapettuu ittensä sisäpyöräily tunnilla. Eilen olin salilla suorittamassa henkilökohtasta kunto-ohjelmaa. Sunnuntai oli aikamoinen laiskottelupäivä, näin Janettee ja pelattii Janeten ja Samin kans buzzii. Lauantaina oli Mandy taas hoidossa ja illalla oltiin stonessa Janeten, Minnan ja Samin kans. Perjantain olin selvinpäin ja torstaina oltiin ottamassa kuppia mun sinkkuelämää tyttöjen kans! Nii ja torstaina olin solkussaki.

Nyt kun on päästy takasin tähän kuntoilun kärryille nii koitan taas olla lipsumatta. Seuraavan kerran tulee sit juotua vappuna! Ihoki on paremmassa kunnossa mitä on vähään aikaan ollu. Suosittelen ihmisille joilla on iholla vanhojen finnien jälkiä (ja miksei vaikka vielä jäljellä olevia finnejä) käyttämään H&M:n oranssia kasvonaamiota! Maksaa vaan 0,95e pussi ja siitä riittää 2 kertaan jos osaa olla säästeliäs. Mun iho ei oo ikinä ollu niin hyvässä kunnossa ennen ku aloin tota käyttämään!

Tässä on tämä komeus, jos ette tunnistaneet mun selityksistä :D

Tietty käytän ihoni hoitoon myös Garnierin Pure Active ExfoBrusheria, jonka oon todennut toimivaks ja sen jälkeen laitan naamaani Acnicylin After Creamia, jota saa apteekista ainoastaan. Eikä pidä unohtaa että tuloksia ei tuu ellei yritä, eli joka ilta pitäs vaan jaksaa naamaa pestä! 
Siinä on kuvaa mun tän hetkisestä ihon tilanteesta (tietty 1 finni tullut tossa viikonlopun dokaamisen ja meikit päällä nukkumisen takia) 

Asiat alkaa vihdoin rullaa, aidot ystävät ympärillä, vähemmän ongelmii pääl ku ei oo juonu, mielentila suht ok, hyvä olo ja kaikki melkeen just niinku pitää. Ku sais vaa talousasiatki kuntoon nii hymy ois korvis! Hankin itelleni myös tsemppauskaverin tähä treenaamiseen, sähköpostiviestittelyä siis.. vähän niinku kirjekaveri. 

Seuraava punnitseminen on sitten perjantaina, saa nähä tuleeko yhtään pienempää numeroa tän viikonlopun jälkeen. Tää viikko vedetään hikisesti loppuun asti eikä nössöillä! Hyvää kevättä kaikille ihanille lukijoille,

Sydämmellisin terveisin MINÄ

                                                                  -Sara-