torstai 26. huhtikuuta 2012

Geordie Shore!

Tänään arvostellaan sarja nimeltä Geordie Shore!

Charlotte Letitia:
Mun lemppari! Ihanan pieni hyväsydäminen neiti, okei se on geordie ei se ikinä voi olla ihana, mut ihanin niihin muihin verrattuna! Niin rakastunut samassa talossa asuvaan Gary Beadleen. On tosi surullista kattoo kun sen sydän särkyy joka kerta (mut iteppä menee mukana) ja niin ihanaa kattoo kun sillä menee hyvin Garyn kanssa! Tykkään myös siitä miten se oli ainoo ihminen talosta joka oli Hollyn tukena 1 tuotantokaudella, kun muut pisti sitä niin alas.

Gary Beadle:

Viha/rakkaus mielipiteitä jakava, syötävän hyvännäkönen, naisia kaatava tämä upea geordie! Ahh, en yhtään syytä Charlottee sen ihastumisesta, mitäs on niin ihana! Mutta... mikä luonne, ei sitä kiinnosta vittuakaan ketään muuta ku se et se pääsee nussimaan ja et sen talon jätkät on sen vierel mahdollisesti auttamassa.

Vicky Pattinson:

Ugghhh!.... 
Todella kaunis ja seksikäs nainen, mut ei se sillä seksikkyydellä mitään tee (paitsi rääkkää jätkii) kun ei se käytä sitä edukseen " En pane ketään, mutta käytän lutkamaisia vaatteita" Kyllä, sen kuvan oon siitä saanu. 1 tuotantokauden aikana vihasin sitä yli kaiken, mut nyt oon ruvennu sietää sitä tos 2 tuottaris... jotenki! 

Holly Hagan:

Jotenki rakastan tota naista! Varmaan just siks ku kaikki vihaa sitä, sillon ku näin et sil oli ne punaset hiukset nii sain sillon idean itekki värjätä. Vaikka en oikeen tykänny sen angstailusta 1 tuotantokaudes nii toi sen munahaukkamaisuus 2 tuottaris on nii huvittavaa kateltavaa! Ihana söpö Holly!

Jay Gardner:

Inhoon! Koko olemusta, ulkonäköö, luonnetta KAIKKEE! Olin 1 tuotantokaudes viel ihan sujut sen hahmon kans mut nyt... emmä tiiä, tylsä, luulee olevansa isompi mitä se on. Se vaan on ja möllöttää tos toises tuottaris, paitsi sillon ku meinas käydä Gazin kimppuu ja sekoile Beccan kans. 

Sophie Kasaei:

Ihana persoona, ulkonäössä sinäänsä ei oo paljoa kehumista, mut sen luonne saa sen loistamaan sisältäpäin. Harmi vaan että otti tommosen mulkun poikaystäväkseen toisessa tuotantokaudessa! Sillä on aina niin hauskoja juttuja tossa sarjassa, mut ei silti pärjänny Charloten kans stand up koomikkoina. 

James Tindale:

Vähän liian lussu... Puhuu paljon muijien kaatamisesta mut ei pääse kenenkään pöksyihin koskaan paitsi sillon ku Holly raiskas sen..hahah! Tykkäsin tosi paljon siitä toisessa tuotantokaudessa kun se sano heti alussa että haluu tutustua talossa kanssa asuviin tyttöihin tällä kertaa vähän paremmin ja aidosti välitti kaikista.

Greg Lake:

Jätti sarjan ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, harmi koska oikeesti tykkäsin tästä hahmosta! En kyl tajuu miten noin kiltti ja ei niin kummosen näkönen jätkä sai läjäpäin numeroita aina naisilta baareissa? 

Rebecca Walker:

Geordie Shoren tuore liha, ilmestyi tokalla tuotantokaudella ja ite inhosin sitä todella paljon aluks, mutta kun kattelin pitemmälle sarjaa niin aloin tykästyä siihen. Aivan uskomaton vartalo (mulle kans kiitos!) Naamassa ei hirveesti kehumista kun sarjaa kattoo, toi kuva kylläkin todella söpö! 

Ricci Guarnaccio:

Tuoretta lihaa myös! Heti ovesta sisään astuttuaan roikkunu Vickyn kaulassa, jolla oli poikaystävä silloin ja Vicky meni mukana. Kyllä, pettämiseen saakka! En oo sen takia oikeen paljoa saanu irti tästä hahmosta.

Noniin, siinä on mun mielipide tämän ohjelman ihmisistä, kiitos!

-Sara-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti