perjantai 13. huhtikuuta 2012

Liikaako?

Jokaisella meistä joskus tuntuu siltä et kaikki arkiset asiat, teot, sanomiset tuntuu joskus kauheen isolta taakalta kantaa ja jossain kohti sitä vaan romahtaa. Mut onko kukaan ajatellu ennen romahtamista keventää lastia?
Solmujen selvittämisessä menee aikaa, jos niitä ei saa auki ne pitää leikata. Sama pätee elämässä, jos et saa jotain asiaa selvitettyä, pitää se leikata pois elämästä. Muuten se tulee aina painaa mieltäs.
Huomasin ite tulevani tähän pisteeseen tänä aamuna ja helpotus oli kun sain asian selvitettyä, mut kaikki ei vielä oo selvää, eikä tässä auta muu kun odottelu.

Eilen pistin oikeen töpinäks liikunnan kannalta ja menin 2 tunnin salitreenin jälkeen sisäpyöräily tunnille! Lauantaina kelasin kans mennä sisäpyöräilee ja zumbaa. Tänään otan vaan sen 2 tunnin salitreenin. Punnitsin myös itteni eilen, 100g oli tullu lisäpainoo :( mut syytän siitä viikonloppua! torstaina olin juomassa ja perjantaina söin kebabbia, lauantaina taas juomassa, sunnuntaina söin karkkia ja maanantaina 2 jätskituuttii!! Hyi ku kuulostaa karmeelta. Mut kyllä ne ylimääräset lähtee ku nyt oikeesti vaan keskittyy tohon kuntoiluun! Mun lempivaiheet kuntoilus on just salitreeni, varsinkin crosstrainerilla treenaaminen, saa samalla kattoo telkkaria ja siinä se aika meneeki :)

                                            sain eilen maailman ihanimmat kengät, kiitos Samille!


Nyt pitää keksii laivalle vielä joku hieno kenkiin sopiva mekko ja laukku, mekon kankaat jo tiiän mut en yhtään tiiä minkälaisen mekon haluun ku kaikennäkösii malleja pyörii mun päässä! Onneks ei tuu mekko kalliiks mu mamma tekee sen mulle! Hiukset menee punasiks ja pidennykset ostan kans. Laskeskelin paljon mun hiuksiin menis rahaa nii 94,39e hahah pelkästää hiuksii! Kengät makso top10:is 35e. Enkä kadu hetkeekään niitten ostoo, se oli rakkautta ensisilmäyksel! Rusketusprosessiki kokonaan kesken, solkus oon käyny 2 kertaa ja itseruskettavaa menny jonki verran mut en silti oo mielestäni tarpeeks ruskee! Näkeehän sen noista jaloistaki. Paitsi et ne on kyl nykyää ruskeemmat.
Kädessä näkyy vähän paremmin.


Jaloista vähän epäselvä kuva.

Jos en pian pääse solkkuun niin alan masentuu! Hahah ennen en missään nimessä suostunu käymään semmosessa kopissa ahtaanpaikankammoni takia, mut se on hyvää terapiaa. 

Sunnuntaina onkin sitten ansaittu vapaapäivä ja mennää mutsin, Pekan, Iran ja Samin kans kattoo American Pie The Reunion! Pakko keksii joku terveellinen herkku sinne, etten taas tuhlaa treenien tulosta mässäämällä karkkii ja popparii. Ei kai tässä muuta.

Hyvää kevättä kaikille!

                                                                     -Sara-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti