sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Forgive me

Monet kerrat oon huomannu, et oon löytäny itteni sängyn pohjalta palasina henkisesti. En osaa päästä tästä episodista eteenpäin tai edes ylöspäin...

Satutan ihmisiä ympärilläni, valehtelen, käyttäydyn ku idiootti, juon itteni paskaan kuntoon unohtaakseni oikeen elämän. Monien mahdollisuuksien jälkeen aina pettänyt luottamuksen.

En ihmettele kun ihmiset kaikkoaa ympäriltäni, olen sen ansainnu, mutta olen tyytyväinen niistä harvoista jotka on jäänyt pysyäkseen, ala ja ylämäessä.

Vale on aina parempi kun totuus, on ollut mun ajatusmaailmassa se vaihtoehto, mutta huomannut sen hiljattain vaan satuttavan enemmän. Joten miksi istun tässä ja kirjotan?

Koska haluan ihmisten tietävän, että yritän oikeesti välillä kaikkeni, mutta en osaa päästä tästä oikeesti paremmaks, joten sanon tän taas. Tästä päivästä lähtien KOITAN KAIKKENI että tulisin paremmaksi.

....koko paska taas kuulosti perseestä vedetyltä, mut olkoon nyt noin.

torstai 10. toukokuuta 2012

päivitys


Päivitän tätä blogia tällä hetkellä suht koht paremmassa olotilassa.
Olen kohdannut lähiaikoina paljon vastoinkäymisiä ja tunnepurkauksia.
Olen koittanut selättää niitä väärillä tavoilla ja saanut aikaseksi vaan sydänsärkyjä, rikkoutuneita esineitä ja heikkoja muistikuvia.
Olen silti iloinen siitä kuinka paljon ihmisiä on mun tukena siitä huolimatta! Joten kiitän teitä koko sydämestäni. Erityisesti sitä yhtä tiettyä :) <3